Sunday, 21 February 2010

Tea's Ready!


Tea's Ready!, originally uploaded by DutchAstrid.

Yum yum yum, we ate our bellies round last night...
This is Jamie Oliver's Minced Beef Wellington - DutchAstrid style!
(Served with glazed carrots.)

Smikkelen en smullen, wat hebben wij gisteren een hoop gegeten...
Het is Beef Wellington met gehakt van Jamie Oliver - DutchAstrid stijl!

(Opgediend met geglaceerde worteltjes.)

My tweaks to the recipe:
- I halved all the ingredients, except the egg (obviously) and the veggies.
- I replaced all the veggies, except the carrot and the peas, with a bag of 250 grams ready-to-use pre-cut mushrooms, leeks and red onion.
- To spice things up a little, I added parsley and a good dollop of Dyon mustard to the beef mix.

Wat ik aan het recept veranderd heb:
- Alle ingredienten gehalveerd, behalve het ei (duh...) en de groente.
- Behalve de wortel en doperwtjes, heb ik alle groente vervangen door een zakje kant-en-klaar prei, champignons en rode ui mix van 250 gram.
- En voor een beetje pit: een halve eetlepel Dyon mosterd en peterselie door de gehaktmix.

You can find the original recipe here: (Thanks Poshpauze for posting.)
Hier vind je het oorspronkelijk recept (Engels).

No comments:

Post a Comment